AFS Interkultur Sveriges styrelse vill hälsa dig varmt välkommen till vår landsmöteshelg 2024 – fylld med samtal, workshops och föreläsningar som syftar till att stärka och inspirera dig som volontär och medlem i AFS!

NÄR? Lördag 20 april kl. 10:00 – sent (för den som vill!)

Anmäl dig här senast den 7 april.

VAR? AFS Interkultur Sverige Gustavslundsvägen 18, Bromma T-bana Alvik, ca 15 minuter från Stockholm C

På landsmötet har du som medlem chansen att vara med och påverka vår verksamhet, bland annat genom att besluta vilka som ska sitta i styrelsen kommande år. Du är också välkommen att komma med förslag på hur vi ska arbeta framåt genom att skicka in motioner till landsmötet. Motioner skickas till [email protected] och ska vara styrelsen tillhanda senast 20 mars.

MEDLEMSSKAP 
Kom ihåg att du måste betala medlemsavgiften för 2024 för att delta och ha rösträtt på landsmötet. Du som är värdfamilj eller har ett barn som är på utbytesår 2023-2024 är redan medlem och behöver inte betala!

Medlemsavgifter (gäller per kalenderår):
Studerande/ungdom upp till 26 år: 95 kr
Vuxen: 200 kr
Familj: 350 kr

Medlemsavgiften betalas in till BG: 5398-3300 eller Swish nummer 123 410 23 64Glöm inte att märka inbetalningen med ditt namn och epost-adress. Vid familjemedlemskap, ange namn på alla personer.

Genom att betala medlemsavgiften bidrar du till AFS Interkulturs stipendiefond och får möjlighet att delta i våra utbildningar inom interkulturellt lärande, ledarskap m.m

Hoppas att vi ses!

/Styrelsen för AFS Interkultur Sverige