years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Uruguay är den nästa minsta landet på kontinenten, och består främst av slättland med lägre bergskedjor (det högsta berget är 500m högt!). Landet har fyra årstider, och ett subtropiskt klimat, med temperaturner mellan 10-30 grader beroende på säsong.
Här får du njuta av god dryck och mat, som yerba mate och chivito, umgås med varma människor och upptäcka det underbara landskapet vid Sydamerikas östkust!

Landet har en intressant politisk och historia, och idag har är välfärden och den ekonomiska stabiliteteten är en av de bättre på kontinenten. Den stora folksporten är såklart fotboll. Landet är relativt sekulärt, och var det första sydamerikanska landet att legalisera samkönade äktenskap.

Behörighetskrav

  • 14 och 6 månader till 18 år vid ankomst