Stort grattis till Roland Kjellström, volontär i Östergötlands nätverk, som under Landsmötet den 20 april utnämndes till årets volontär! Motiveringen lyder:

Roland är en glittrande stjärna på AFS-himlen sedd från Östergötland. Han är en erfaren lokal AFS-volontär som varit både värdfamilj och kontaktperson. Under 2023 har han på ett mycket fint sätt samordnat kontaktpersonernas arbete i vårt område samt bidragit som hemintervjuare och supportansvarig. Roland har en unik förmåga när det gäller supportärenden på lokal nivå och när den behövs kliver han alltid fram. Med genuint människointresse, klarsynthet och väl avvägd kreativitet får han värdfamiljer och studenter att uppmärksamma sina respektive roller och se varandras perspektiv med nya ögon. Roland är innovativ i sitt arbetssätt, träffsäker i sin analys och tydlig i sitt kravställande, men alltid rättvis och omtänksam. Att i en tillkrånglad situation kunna koppla på en så kompetent, stabil och trevlig person från AFS sida är en fantastisk förmån. Vi känner oss oerhört lyckligt lottade över att ha Roland Kjellström som volontär i vårt lokala nätverk!”

Tack Roland för dina fantastiska insatser för AFS!