Är ni redo att bli värdfamilj i höst?

 

Att vara värdfamilj är en fantastisk upplevelse för hela familjen. I vardagen får ni en ny familjemedlem att dela alla känslor, skratt och upplevelser med. Det är viktigt att matchningen med den som blir er utbytesstudent blir bra och givande för båda parter.

Här kommer därför ett urval av de utbytesstudenter som kommer till Sverige i augusti!

Möt våra utbytesstudenter

Milan från Kanada

Milan är killen som verkligen ser fram emot livet i värdfamilj och att få bli en del av familjen och dess vardag. Han har ett brinnande intresse för fågelskådning och gör det helst varje dag, men är även intresserad av att resa, spela badminton, åka skidor och laga mat. Han beskrivs som respektfull, snäll och positiv.

Vill ni bli Milans värdfamilj? Anmäl er här!

Elina från Finland

Elina är en artistisk tjej som gillar att rita, läsa och lyssna på musik. Hon har även ridit i många år och kan redan en del svenska, något hon hoppas bli bättre på under sitt utbytesår. Hon är empatisk och säger sig vara lite blyg i början, men blir pratglad och öppen när hon lärt känna någon.

Vill ni bli Elinas värdfamilj? Anmäl er här!

Ludovica från Italien

Ludovica är tjejen som beskriver sig själv som rationell och logisk och den som vänner vänder sig till för hjälp. Hennes stora intresse är simning, och detta har hon aktivt tränat sedan hon var 3 år gammal! Under sitt utbytesår längtar hon mycket efter att få uppleva en kultur och ett nytt levnadssätt.

Vill ni bli Ludovicas värdfamilj? Anmäl er här!

Sofia från Argentina

Sofia är en positiv och glad tjej som är öppen och skrattar mycket enligt hennes föräldrar och vänner. Hon tycker väldigt mycket om att kolla på film, speciellt thrillers, och är fascinerad av arbetet bakom dem.Vidare ser hon mycket fram emot att få lära sig svenska under sitt utbytesår!

Vill ni bli Sofias värdfamilj! Anmäl er här!

Alan från Mexiko

Alan från Mexiko är totalt fotbollsgalen och anser sporten vara hans största passion. Han beskrivs som utåtriktad och social och han umgås mycket med vänner och familj. I Sverige ser han fram emot att uppleva saker tillsammans med sin värdfamilj, men också att smaka köttbullar för första gången!

Vill ni bli Alans värdfamilj? Anmäl er här!

Alberte från Danmark

Alberte är en omtänksam tjej som hennes vänner har stort förtroende för. På fritiden dansar hon mycket, men hon umgås också gärna med sina vänner. Under sitt utbytesår hoppas hon bli mer självständig och hon ser fram emot att testa ett nytt sätt att leva i sin värdfamilj.

Vill ni bli Albertes värdfamilj? Anmäl er här!

Xiulian från Chile

Möt Xiulian från Chile, den sociala tjejen som bland annat varit elevrådsordförande och lett den lokala Fridays for Future. Hon gillar att laga mat, vara i naturen samt titta på film och lyssna på musik. Under sitt utbytesår ser hon fram emot att leva i en ny vardag och längtar efter att få lära känna sin värdfamilj som hon kan dela denna med.

Vill ni bli Xiulians värdfamilj? Anmäl er här!

Vera från Danmark

Vera är tjejen som älskar djur och natur och som gärna har husdjur i sin framtida värdfamilj. Hon är öppen och glad och arbetar hårt för det hon vill uppnå, både i skolan och livet i allmänhet. Hon har tränat diverse kampsporter som karate och taekwondo och ser fram emot de nya perspektiven och upplevelserna som utbytesåret kommer att ge henne.

Vill ni bli Veras värdfamilj? Anmäl er här!

Luisina från Argentina

Luisina är en öppen och glad tjej som aldrig tackar nej till en kram! Hon är musikalisk och spelar både gitarr och ukulele, men hon är även väldigt sportig och har spelat både basket och landhockey. Efter lite research insåg hon snabbt att det var Sverige hon ville åka till och hon längtar mycket efter att äntligen komma iväg!

Vill ni bli Luisinas värdfamilj? Anmäl er här!

Pietro från Italien

Pietro är en aktiv italienare som bryr sig mycket om de runt honom. Han beskrivs som optimistisk, vänlig och munter. På fritiden spelar han tennis och spenderar mycket tid i naturen. Under sitt utbytesår ser han mest fram emot att få uppleva något helt nytt.

Vill ni bli Pietros värdfamilj? Anmäl er här!

Kami från Thailand

Kami är thailändskan som fascineras av anime, datorspel och andra rollspel. Hon designar, skriver och ritar mycket, men hon är också självlärd på gitarr. Hon beskrivs som energisk, givmild och generös och ser fram emot att lära sig svenska.

Vill ni bli Kamis värdfamilj? Anmäl er här!

Evelyn från Hong Kong

Evelyn är tjejen som gillar att vandra, simma och resa, men som också spelar cello och älskar djur. Hon beskrivs som utåtriktad, hjälpsam och målinriktad. I Sverige ser hon fram emot ett nytt skolsystem och att lära sig svenska!

Vill ni bli Evelyns värdfamilj? Anmäl er här!

Sophie från Tyskland

Sophie är en målmedveten och ambitiös tjej som är öppen för att testa nya saker. Hon rider och tar hand om sin egen häst, läser och ritar. Sverige valde hon som destination efter att ha varit här på semester och nu vill uppleva vårt land och kultur under en längre tid!

Vill ni blir Sophies värdfamilj? Anmäl er här!

Pulmu från Finland

Pulmu är en sportig tjej, som ser fram emot att uppleva den svenska kulturen, men även att dela med sig av sin finska kultur! Hon har bland annat gjort cheerleading, gymmat och seglat optimistjolle och gillar att prova nya saker. Hon älskar djur och ser sig själv som positiv och glad.

Vill ni bli Pulmus värdfamilj? Anmäl er här!

Oralee från Indonesien

Möt musikaliska Oralee från Indonesien som ser fram emot att möta en ny kultur under sitt utbytesår! Hon spelar både piano, ukulele och lite gitarr, men har även andra hobbies som att måla och baka. Oralee beskrivs som en glad och utåt tjej som är en god lyssnare!

Vill ni bli Oralees värdfamilj? Anmäl er här!

Federico från Italien

Letar ni efter en humoristisk och otroligt sportig student? Här har ni Federico från Italien, vars största intressen är rugby, cykling och vandring! Han beskriver sig som social och med god arbetsmoral, och för honom är att lära sig språket något av det viktigaste med sitt utbytesår.

Vill ni bli Federicos värdfamilj? Anmäl er här!

Kornilia från Grekland

Möt Kornilia från Grekland, tjejen som tycker om att läsa böcker, se på filmer och springa eller cykla en runda. Hon beskrivs som positiv och en glädjespridare som gärna uttrycker sina åsikter. Hon vill vidga sina vyer och ser sitt utbytesår som en möjlighet hon bara får en gång i livet.

Vill ni bli Kornilias värdfamilj? Anmäl er här!

Rike från Tyskland

Möt Rike från Tyskland, en godhjärtad och varm tjej som trivs i naturen. På fritiden uppskattar hon att promenera eller simma, men också att sjunga eller laga mat. I Sverige ser hon fram emot vardagslivet i en ny familj och kultur och önskar att gå många promenader med sina nya bekantskaper.

Vill ni bli Rikes värdfamilj? Anmäl er här!

Redo att bli värdfamilj?

Har ni fått mer inspiration? Eller har ni kanske till och med fastnat för en specifik student? Skicka in en intresseanmälan här bredvid för att gå vidare i processen!

Gör en intresseanmälan