Är du sugen på ett nytt volontäruppdrag? Ta chansen och bli en del av poddgänget som driver AFS Interkultur Podden.

En gång i månaden släpper vi ett nytt avsnitt med fokus på allt som handlar om globalt medborgarskap och interkulturellt lärande. Vi intervjuar främst gamla utbytesstudenter och låter dem berätta om sina upplevelser, men gör emellanåt även intervjuer med andra spännande personer (som till exempel alumner, gamla/nuvarande volontärer, värdfamiljer m.m.)

Vi söker dig som är glad och positiv och som har ett intresse för utbytesstudier och människors egna upplevelser. Att vara en bra lyssnare är det enda som krävs. Har du tidigare kunskap om att producera podcast och/eller att intervjua personer är det ett plus, har du inte det får du lära dig av oss.

Du kan bo var som helst i landet eftersom majoriteten drivs online. Inga förkunskaper krävs, utan all kunskap kring poddproduktion lär du dig med oss.  Vi skulle vill att du börjar i januari-februari 2023. Du kommer då få upplärning, och börjar producera själv efter ett par månader.

Plats och utförande: Uppdraget är på distans och tar ca 1h per vecka, men det varierar från vecka till vecka. Generellt är det mindre arbete under sommaren, men mer över resten av året.

Intresseanmälan skickas till [email protected] senast den 31 januari 2023.