AFS fortsätter att planera för utbytesår 2020/2021
Just nu händer mycket över hela världen, och många undrar vilka långsiktiga konsekvenser detta kan få. AFS Sverige kommer att fortsätter att planera utbytesåret i höst och att skicka iväg många förväntansfulla ungdomar ut i världen. Vi jobbar utifrån att läget har förändrats vid den tiden och hoppas att så är fallet. Naturligtvis kan saker hända som vi inte kan förutsäga idag och som gör det omöjligt att åka iväg. Vi hanterar den situationen då.
Men fram till dess hoppas vi att ni fortsätter att planera och se fram emot ett fantastiskt utbytesår med AFS. Om ni har frågor eller funderar över något är ni alltid välkommen att kontakta oss. Vi bevakar utvecklingen och kommer återkomma med mer information.

Med mer än 70 års erfarenhet är AFS dedikerad till vårt uppdrag om interkulturellt lärande och utbyte, och vi går vidare med planering för framtida program.

Ta hand om er.

Varma hälsningar,
AFS Sverige teamet